Політична реклама

У кінці травня на великих екранах презентуватимуть стрічку "Істальгія"

1297 0
30 травня 2013 року в Україні відбудеться кінематографічна подія - на великі екрани країни виходить стрічка української режисерки Дар'ї Онищенко «Істальгія».

Незважаючи на те, що український павільйон в Каннах існує вже шість рокіів, вперше національну стрічку представлять на іноземному стенді. Фільмом  «Істальгія» зацікавилась дистриб’юторська компанія з Англії AmadeusEntertainment, яка побачила потенціал стрічки для прокату у різних країнах світу.

Фільм “Істальгія”  було створено у копродукції з Німеччиною і Сербією, і це стало першим  вдалим досвідом для Державного Агентства України з питань кіно, яке  частково профінансувало виробництво стрічки.

Окрім того, стрічка українського режисера Дар'ї Онищенко отримала нагороду на європейському фестивалі студентського кіно Sehschte у номінації «Найкраще виробництво».

Сюжет фільму розгортається  одночасно у трьох країнах - Україні, Сербії та Німеччині.У центрі конфлікт між старим і молодим поколіннями, перше з яких обрало еміграцію, а друге стоїть перед складним вибором – поїхати чи залишитись.

На міжнародних екранах українська стрічка з ‘явиться щонайменше восени. Та українські глядачі мають ексклюзивну нагоду оцінити її цієї весни.

Відтак львів’ян зможуть преглянути “Істальгія” 30 травня у Планеті Кіно IMAX. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!