Політична реклама

У книгарнях Львова продають книги, які коштують тисячі

1644 0
Щоби заохотити львів’ян до читання, у книгарнях міста пропонують тривимiрнi iлюстрацiї та музичнi книги, якi вiдтворюють звуки та мелодiї. А вартiсть таких видань вiд 200 до 300 гривень.

Одна iз найдорожчих книг - збiрка казок Шарля Перро, коштує  379 гривень. Книга з великими iлюстрацiями, у виглядi альбому, щоправда, росiйською мовою, пише Експрес.

Україномовнi дитячi книжки, примiром, видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" трохи дешевшi. Iлюстрованi казки можна придбати вiд 100 до 200 гривень. Як запевняють продавці, дитячi книжки розкуповують добре. Багато  видань залишилися тiльки в одному примiрнику.

Популярними останнiм часом стали i книги Святого Письма. Iлюстрований Новий Заповiт можна придбати за 400 - 500 гривень. А Бiблiю у шкiрянiй палiтурцi - за 900. "Такi Бiблiї купують здебiльшого у подарунок священикам, - кажуть продавці. До речi, якщо палiтурка iз замiнника, то вартiсть книги становить 600 гривень. Є у нас i видання з палiтуркою у виглядi синьо-жовтого стягу."

Є і книги, вартість яких сягає 2000 гривень, як-от книга-альбом "Лувр", у якiй  зібрані фоторепродукцiї експонатiв вiдомого музею та їх описоднак, це видання також росiйськомовне. Попри вартiсть, такі книги продаються доволi непогано, кажуть у книгарнi.

Книгу з твердою палiтуркою "Земля, побачена з неба" коштує 1040 гривень. Це збiрка фото з рiзних куточкiв планети. Її автор - Янн Артюс-Бертран, видання дуже популярне в усьому свiтi, видане понад 20 мовами. У Львовi можна вiднайти лише росiйськомовний варiант.

"А ось це видання -теж дуже популярне серед тих, хто бажає зробити комусь дорогий i водночас цiкавий та корисний подарунок, - продавець звертає увагу на одну iз книг. - "Iталiя. Гастрономiя" - iлюстроване видання про цю країну вартiстю 1100 гривень, де описано не лише життя її жителiв, а й є понад 300 рецептiв страв нацiональної кухнi. До слова, це лише один примiрник iз цiлої серiї таких книг про рiзнi країни свiту. Найбiльшу популярнiсть серед покупцiв Львова мають видання про країни Європи."                             

За  4480 гривень продають книгу в шкiряній палiтурці "Україна - Європа. Хронологiя розвитку".  

Кому книги з книгарнь фiнансово не пiд силу, вирушають до пам'ятника Федорову, де вже багато рокiв торгують старими виданнями. Тут можна вiднайти i раритети, а цiни просто-таки смiшнi - 5, 10, 20 гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!