У Коломийському провулку в Києві підвищили безпеку руху

748 0
Зокрема, влаштували 4 антикишені на пішохідних переходах, які звужують проїжджу частину.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Столичні дорожники виконали ремонті роботи в Коломийському провулку в Голосіївському районі. Акцент зробили на оновленні тротуарів і підвищенні безпеки руху. Про це повідомляє КК «Київавтодор», передає КМДА. 

Так, у провулку оновили 1 765 кв. м покриття пішохідних доріжок. Водночас на 723 кв. м відремонтували покриття проїжджої частини. Аби пішоходам було безпечніше переходити дороги, влаштували 4 антикишені на пішохідних переходах, які звужують проїжджу частину. Також у провулку з’явилось 2 підвищених переходи, поєднаних із антикишенями.

На виїзді з однієї із прибудинкової території облаштували дорожню шикану, а на перехрестях встановили антипаркувальні стовпці. Орім цього, у Коломийському провулку організували спільний автомобільно-велосипедний рух. Наразі там закінчують нанесення дорожньої розмітки.

Читайте також: У центрі Києва висадили алею платанів 

Нагадаємо, на бульварі Тараса Шевченка в Києві, де раніше внаслідок ракетного удару пошкодили дорожнє покриття, відновили рух транспорту.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!