Політична реклама

У колишньому кінотеатрі на вулиці Личаківській у Львові відкриють відділ іншомовних видань

1310 0
До кінця року у приміщеннях колишнього кінотеатру імені Івана Миколайчука, що на вул. Личаківській, 121, відкриють відділ іншомовних видань.

Про це повідомив Мирослав Романюк, генеральний директор Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника.

У приміщеннях колишнього кінотеатру розмістять не більше півмільйона одиниць. Там будуть видання різних форматів — книги, часописи.

Новий відділ планують відкрити  до кінця цього року. Для його наповнення перевезуть частину літератури з вулиці Авіаційної.

У перспективі приміщення на Авіаційній також адаптують під повноцінні відділи, а не лише складські приміщення. Проте сьогодні ще рано говорити, які саме відділи там відкриють.

Загалом до кінця року заплановано використати 1.2 млн грн на те, аби впорядкувати книги, які вивезли з церкви Петра і Павла.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!