Політична реклама

У колишньому приміщенні Сихівської адміністрації буде новий дитячий садок

1177 0
Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР колишнє приміщення Сихівської районної адміністрації передане на баланс департаменту гуманітарної політики ЛМР. Як повідомили медіа-порталу "Твоє місто" в управлінні осіти ЛМР, по закінченню ремонтних робіт в садочку зможуть навчатись близько 275 дошкільнят.

Функціонувати дитячий садок у приміщенні на вул.Зубрівській, 9.

Втім, як повідомила медіа-порталу "Твоє місто" в.о.начальника управління освіти  ЛМР Яніна Іващишин, поки що йдеться лише про ремонт приміщення. На нього, за попередніми підрахунками, потрібно близько 5 млн грн.

"На наступний рік, якщо проектом бюджету розвитку міста закладемо гроші на ремонт цього примішення, то одразу і розпочнемо. Скільки часу займуть роботи - поки що говорити складно", - додала посадовець.

Зараз, як повідомила Я. Іващишин, садочок планується на 11 дошкільних груп, тобто на 275 дітей.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!