У компанії Microsoft працівникам дозволили працювати дистанційно

1439 0
Компанія буде відшкодовувати витрати на домашній офіс.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Microsoft дозволила працівникам виконувати роботу з дому постійно. Компанія представила внутрішню інструкцію щодо «гібридного робочого місця», щоб забезпечити більшу гнучкість у роботі навіть після відкриття офісів у США, повідомляє LIGA.net.

Компанія дозволить працівникам вільно виконувати роботу з дому менше 50% робочого часу, або повністю перейти на віддалену роботу з дозволу менеджера. Працівники у віддаленому режимі позбудуться свого офісного робочого місця, але за бажання зможуть користуватися спільним простором в офісі Microsoft. Microsoft буде відшкодовувати витрати на домашній офіс.

Дистанційна робота не передбачена для співробітників hardware-лабораторій, дата-центрів і працівників з очним навчанням.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!