У конфлікті з новобудовою у Львові розбирається управління юстиції. Реакція забудовника

4328 0
ПрАТ «Ірокс» здивовані заявами посадовиці головного управління юстиції щодо реєстрації прав на майно в новобудові.

ПрАТ «Ірокс» здивовані заявами посадовиці головного управління юстиції щодо реєстрації прав на майно в новобудові.

Про це йдеться у позиції ПрАТ «Ірокс», що надійшла до редакції Tvoemisto.tv.

Як писало Tvoemisto.tv, під час прес-конференції начальниця управління державної реєстрації управління юстиції у Львівській області Оксана Куманська-Нор повідомила, з посиланням на свої дані, що ПрАТ «Ірокс» оформив право власності на одну із квартир будинку на Антонича, 3 як на будинок.

«З цього приводу компанія наступного дня, 5 квітня, відправила запит у ГУ юстиції та державному реєстратору з проханням дати роз’яснення, хто саме провів ці зміни у реєстрації та за чиїм саме клопотанням ці зміни були здійснені. Компанію цікавить, звідки і від кого у чиновника з ’явилася така інформація саме про цю квартиру, площею 75 кв. м з числа сотні тисяч об’єктів нерухомості, розміщених у Львівській області», – повідомили в компанії.

Читайте також: У Львові триває конфлікт між забудовником та мешканцями

ПрАТ «Ірокс» стверджує, що з 2012 року до них не надходило скарг на стан комунікацій з водо-, електро- та газопостачання: «Без безперебійного водо-, газо- і електропостачання експлуатація індивідуальних газових котлів, якими обладнані квартири ОСББ, є неможливою».

У компанії пояснили, чому в березні цього року у будинку припинилося водопостачання: «Припинення водопостачання відбулося з незалежних від управителя причин. Вийшло з ладу обладнання насосної станції, яке з 2012 року двічі ламалося. Жодної копійки на оплату проведення ремонтних робіт по солідарному відновленню роботи водопостачання зі сторони ОСББ не вчинялося».

Нагадаємо, мешканці скаржилися, що змушені були самостійно підключати будинок до зовнішніх мереж і стикалися зі спротивом забудовника. 

Підготувала Зоя Красовська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!