У кожній лікарняній палаті пропонують встановлювати душ та туалет

2377 0
Нові норми наразі лише розробляють.
Ілюстративне фото: volmed

Ілюстративне фото: volmed

Мінрегіонбуд розробляє зміни до Державних будівельних норм і пропонує в кожній лікарняній палаті встановлювати душ та туалет. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

«Пропозиція наразі така – щоб туалет і душова були в кожній палаті. У деяких звичайних лікарнях і в більшості приватних є такі палати. Ми ж хочемо зробити цю норму обов’язковою для всіх», – каже Лев Парцхаладзе.

Він додає, щоб нові туалети та душові кімнати мають бути доступними для маломобільних груп населення – людей з інвалідністю, пацієнтів з післяопераційним станом здоров’я, вагітних жінок тощо. Всі вимоги щодо того, як треба правильно влаштовувати санітарні і душові кімнати є у чинному ДБН «Інклюзивність будівель і споруд». Нові норми наразі лише розробляють.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!