У курортній Східниці хочуть побудувати нову автостанцію

8374 0
Хочуть обаштувати мотель для відпочинку водіїв, зал для пасажирів, каси та туалети.
Фото: Іван Піляк

Фото: Іван Піляк

У Східниці на вулиці Кропивницькій облаштують нову автостанцію. Про це повідомив селищний голова Іван Піляк на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Як на Львівщині ремонтують дорогу до курортної Східниці. Фото

«У зв'язку з великим потоком автомобілів, маршрутні транспортні засоби в центрі селища створюють перешкоду руху. Тому виникло питання про перенесення автостанції. Відкриття нової автостанції по вул. Кропивницькій дасть можливість частково розвантажити транспортну інфраструктуру селища», – написав Іван Піляк.

За його словами, селищна рада визначила локацію для будівництва нової автостанції та надала в оренду земельну ділянку приватному підприємству ТзОВ «Гал-Діком». У будівлі планують облаштувати мотель для відпочинку водіїв, зал для пасажирів, каси та туалети.

«Нова автостанція дасть можливість майбутній Східницькій об'єднаній територіальній громаді створювати нові напрямки сполучення, в тому числі І по селах ОТГ,  збільшувати кількість обласних і міжобласних рейсів», – написав Іван Піляк.

Читайте також: Проїзд найдовшим мостом Західної України на Львівщині відкриють до кінця року

За даними платформи Youcontrol, ТзОВ «Гал-Діком» створене у 2002 році, зареєстроване у Жовкві. Основний вид дільності – допоміжне обслуговування наземного транспорту. Керівником компанії є Андрій Дума. Підприємство належить Ігорю Думі та Оксані Думі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!