У курятині, яку експортують з Польщі, виявили сальмонелу

2041 0
Якщо встановили, що продукти можуть погано вплинути на здоров’я людини, їх зобов’язані вилучати з обігу.
фото: ТСН

фото: ТСН

В охолодженому м’ясі бройлерів, яке експортують з Польщі, виявили сальмонелу. Про це повідомляють на сайті Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

М’ясо експортують з Польщі до окремих держав-членів ЄС, і в тому числі до України – ТОВ «Віртус Трейд» та ТОВ «Вік логістік». Виробник цієї партії курятини – CEDROB S.A.№PL 14023901 WE.

Відповідно до вимог ст. 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», якщо встановили, що продукти можуть погано вплинути на здоров’я людини, оператори ринку зобов’язані вилучати їх з обігу. Також упродоовж двох робочих днів необхідно письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

Читайте також: У гостей, які отруїлися в ресторані біля Львова, виявили сальмонелу

У разі, якщо ви виявили курятину цього виробника, то Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області просить повідомити за адресою: вул. Вітовського, 18 або за тел.: (032) 261-36-90, e-mail: [email protected].



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!