У квартирі на вулиці Єфремова сталася пожежа. Є постраждалі

2004 0
Через сильне задимлення на верхньому поверсі рятувальники вивели на свіже повітря 4 людей.
фото: твоє місто

фото: твоє місто

Увечері 1 лютого, о 22:16, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Єфремова, 64 у Львові, у квартирі на другому поверсі трьохповерхового житлового будинку.

Прибувши до місця події, рятувальники не мали змоги доїхати до будинку, де виникла пожежа, оскільки поруч ведеться будівництво і територія обгороджена. Надзвичайники змушені були чекати близько 10 хвилин, аби відчинили ворота, щоб дістатись до місця пожежі.

«Охорона довго не відчиняла, але потім рятувальників впустили. Вони приступили до робіт, а водій чекав поки відчинять ворота», – каже речник ГУ ДСНС України у Львівській обаласті Віталій Туровцев.

Читайте також: Під час пожежі у Львові врятували 7 людей

Як додають у пресслужбі, на момент прибуття з квартири вибивався дим. У квартирі на момент займання була власниця. Дочка вивела постраждалу на сходовий майданчик. Надвичайники близько 100 м несли жінку до карети швидкої медичної допомоги. Також через сильне задимлення на верхньому поверсі рятувальники вивели на свіже повітря 4 людей.

Додамо, що о 22:42 пожежу локалізували та о 22:43 ліквідували. Унаслідок пожежі отруїлася продуктами горіння власниця, 1942 року народження, яку в стані легкого ступеня важкості госпіталізували у Львівський медичний інститут.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв. метрів. До ліквідації пожежі залучали 7 людей особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причину виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!