Політична реклама

У квітні львів’яни побачать "Квартирник" від "Би-2"

1345 0
17 квітня російський гурт Би-2 виступить у Львові. Концерт відбудеться в межах українського туру Би-2 п'ятьма містами. Квитки на концерт у Львові вже з’явились у продажу.

Про це "Твоє місто" повідомили організатори.

Акустичні сети Би-2 - велика рідкість, оскільки таке звучання вимагає особливої ​​підготовки і тривалих репетицій. До цього моменту у групи було небагато виступів, схожих на закритий концерт у московському клубі "16 тонн" в листопаді 2002 року, що ввійшов в історію під ім'ям Unplugged@16tons.

І ось, 10 років потому, на численні прохання шанувальників, Би-2 готують повномасштабний акустичний тур. Життя групи насичене подіями: випуск номерних альбомів, сайд-проект "Непарний воїн" (Нечётный воин), співпраця з симфонічним оркестром і гастролі зі звичною електричною програмою - тепер цей список поповнили акустичні концерти.

Сет-лист нового туру буде включати в себе композиції, які тривалий час не виконувалися наживо. Виправдовуючи назву програми, Би-2 відтворять на сцені атмосферу квартирників: затишні зали, улюблені пісні в акустичному звучанні і навіть записки із запитаннями від глядачів. Би-2 вміють дивувати свою публіку, і всі секрети нового шоу будуть розкриті тільки навесні 2013 року на концертах туру "Квартирник (акустика)".

Львів - 17 квітня 2013 року, Львівська опера, початок о 19.00; 

Замовити та придбати квитки на концерти можна на сайті kasa.in.ua або за номерами тел.:

 093-0000-754

    066-0000-754

    097-0000-754

ТЕГИ: концерт, би-2

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!