Львів'ян запрошують на Весняний діловий форум. Деталі

1624 0
Цьогорічна тема заходу – «Україна в 2019 – новий період невизначеності чи можливостей?».

11-12 квітня у Львові відбудеться вже традиційний Весняний діловий форум – аполітичний некомерційний проект, спрямований на розвиток бізнес-середовища України. Його організатор, керуючий партнер ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз» Володимир Глащенков розповів під час прес-конференції сьогодні, 20 березня, про те, хто візьме участь у заході та на що чекати його гостям.

Читайте також: Місце зустрічі для дуже сміливих. Про що говорили на Весняному діловому форумі

Цьогоріч основною темою для обговорення на форумі буде «Україна у 2019 – новий період невизначеності чи можливостей?». У цьому контексті відбуватимуться дискусії про мікро- та макроекономіку, монетарну політику та економічну ситуацію в Україні в умовах історичних викликів. Також учасники розглянуть різні експертні дослідження, зокрема, про використання людського капіталу в період значної еміграції, про ситуацію у фінансовому та банківському секторах України. Окрім того, говоритимуть про перспективи реформування економічної та соціальної сфер, про можливості ведення підприємницької діяльності в Україні тощо.

«Економіка – це люди, які її роблять. Країна – це люди, які щодня створюю цінності, продукти, послуги. Аудиторія нашого форуму – це люди, дотичні до ухвалення рішень: власники і керівники середнього та середнього+ бізнесу. Ми не женемось за позитивом, а хочемо глибоко проаналізувати тенденції», – каже Володимир Глащенков.

Читайте також: Як досягти успіху в бізнесі та творити цінність для клієнтів. 10 порад

Він додає, що участь у форумі підтвердив заступник голови НБУ Дмитро Сологуб. Це дасть можливість представникам бізнесу поспілкуватись із людиною, яка ухвалює рішення в монетарній сфері. Також одним із спікерів Форуму буде Марк Магелецький, який представляє ЄБРР, окрім того – Ґжеґож Шатковскі, голова правління ПАТ «Кредобанк».

Гостями Весняного ділового форуму будуть і представники компаній Dragon Capital, Horizon Capital, lifecell, Meest International, Nexia DK, «Молокія». Очікується підтвердження участі від представника компанії MasterCard.

«Ми дуже зацікавлені почути, як Україну бачать і сприймають іноземні компанії. Тому одна з секцій форуму буде присвячена спілкуванню з іноземними інвесторами. Зокрема, будуть представники Турецько-української, Датської та Європейської бізнес-асоціацій», – каже Володимир Глащенков.

Читайте також: Чи може Amazon прийти до Львова і якою дорогою

Четверта частина форуму буде присвячена презентації та обговоренню успішних прикладів ведення бізнесу в Україні.

«Цьогоріч на Весняному діловому форумі говоритиму про побудову успішних конкурентних українських компаній, зокрема на нашому прикладі, адже ми зуміли зі старого радянського підприємства, яке фактично у 1999 році не мало ринків збуту, ні нічого, і впродовж 20 років ми зуміли збудувати компанію, яка входить у 10 найбільших молочних компаній України. Ми розказати про своє бачення майбутнього ринку продуктів харчування у нашій державі, тренди», — каже Віталій Ковальчук, співвласник ТМ «Молокія».

Весняний діловий форум відбудеться 11-12 квітня у Львові в Park. Art of Rest. Зареєструватись для участі у форумі можна на сайті заходу. Вартість участі становить 2950 грн для одного учасника і 7950 – для трьох. Кількість місць – обмежена. За детальною інформацією можна звертатись за номером +38050 317 42 05.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!