У квитанціях за червень львів’янам врахують субсидії за попередній місяць

2892 0
Відділи соціального захисту нарешті отримали від фіскальної служби інформацію, необхідну для нарахування субсидій.
фото: voladm.gov.ua

фото: voladm.gov.ua

У квитанціях за оплату комунальних послуг за червень, які надійдуть до мешканців міста в липні, уже буде нарахована субсидія за травень-червень, інформує прес-служба ЛМР з посиланням на управління соціального захисту.

«Ми отримуємо дані про доходи з різних джерел, і, якщо є неточності, мусимо з’ясувати їхні причини. Наприклад, хтось змінив прізвище, у когось народилася дитина, хтось влаштувався на роботу, знявся з реєстрації чи, навпаки, прописався тощо. Тому наполегливо рекомендуємо мешканцям повідомляти нас про такі зміни», – говорить заступниця начальника управління Леся Дронь.

Читайте також: В Україні діють нові правила призначення субсидій. Що змінилося

Також вона зауважує, що субсидія не призначається у випадку, якщо є заборгованість по оплаті понад два місяці.

«Якщо протягом двох місяців споживач документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію, субсидія призначається йому з дати закінчення дії попередньої, тобто з 1 травня 2017 року», – пояснює чиновниця.

Якщо у квитанції не буде вказана субсидія, а споживач переконаний, що має на неї право, в управлінні радять звертатися до районних відділів соціального захисту.

Контакті телефони:

Галицький район – (032) 261 44 50

Личаківський район – (032) 235 71 62

Залізничний район – (032) 295 82 28

Франківський район – (032) 237 50 81

Шевченківський район – (032) 252 28 40

Сихівський район – (032) 254 64 80

Прийом мешканців у «Єдиних приймальнях» відбувається в понеділок з 13:00 до 19:00, а з вівторка по четвер – з 8:00 до 19:00. Дізнатися більше інформації про різні види допомог та записатися на прийом можна в онлайн режимі на сайті «Львів соціальний».

Нагадаємо, що у квитанціях за травень львів’янам не врахували субсидії, оскільки Державна фіскальна служба не надала необхідної інформації про доходи мешканців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!