У Києві − масштабна ДТП за участі маршрутки. Понад 20 постраждалих

936 0
Серед постраждалих є неповнолітні.

Близько 09:00 в понеділок, 19 вересня, на Повітрофлотському проспекті в Києві (Солом’янський район) сталася масштабна ДТП, в якій постраждали 23 пасажири маршрутного таксі. Про це повідомляють у поліції Києва. 

«Попередньо встановлено, що керманич автомобіля «Mercedes-Benz» не дотримався безпечної дистанції та в’їхав у маршрутне таксі, яке рухалось попереду. Внаслідок зіткнення водій автобусу не впорався з керуванням та наїхав на електроопору зовнішнього освітлення. У результаті події постраждали 23 пасажири автобусу, у тому числі троє неповнолітніх, яких із різними травмами доставили до лікарень», − пояснюють там. 

28-річного водія легковика затримали. Він знаходиться в ізоляторі тимчасово тримання.

Читайте також: У Києві частково обмежать рух транспорту на проспекті Бажана

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України − порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, вчора, 18 вересня, близько 17:30 у Старому Селі поблизу Львова сталася дорожньо-транспортна пригода. У результаті постраждали четверо осіб, серед яких – 10-річна дитина.

​Софіко Векуа

Фото: Поліція Києва

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!