У Києві вже понад два мільйони мешканців, однак влада просить ще не повертатися

4735 0
У місті є ризики ракетних ударів.
Київ/Фото: АР

Київ/Фото: АР

У Києві зараз понад два мільйони мешканців. Багато людей, які виїжджали, вже повернулися в місто. Через загрозу ракетних ударів міська виконавча влада столиці закликає людей не поспішати з поверненням. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. 

«Сьогодні в Києві перебуває вже 2 мільйони 120 тисяч людей. Місто потроху оживає. Втім, ще раз наголошую: якщо у вас є можливість перебувати в більш безпечному місці, зачекайте з поверненням до столиці. Спираючись на дані військових, на останні події, ми не виключаємо, що Київ – під наступною загрозою ракетних ударів», – заявив він. 

Читайте також: Київ зазнав обстрілів. Пролунали вибухи

Нагадаємо, що 16 квітня внаслідок ранкового ракетного удару в Дарницькому районі столиці загинула одна людина, кілька постраждалих шпиталізували. 17 квітня російські війська завдали ракетних ударів по Броварах на Київщині. Ракети влучили у низку інфраструктурних об’єктів.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!