У Києві – зниження захворюваності на ГРВІ

1082 0
Також знизилась госпіталізація.
Фото: nkooume/Depositphotos

Фото: nkooume/Depositphotos

У Києві спостерігається зниження захворюваності на ГРВІ. Про це повідомили в ДУ «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ», передає КМДА. 

«У столиці за 51-й тиждень 2022 року зареєстровано 8720 нових випадків захворювання на грип та ГРВІ, зокрема і на Covid-19. Загалом у Києві спостерігається зниження захворюваності на 7,2% порівняно з попереднім тижнем, що відбулося за рахунок дитячого і дорослого населення. Зокрема, дітей захворіло – 4669 (зниження на 11,7%), дорослих – 4051 (зниження на 1,4%)», – пояснили там. 

У структурі захворюваності діти становлять 53,5% від загальної кількості, а на попередньому тижні – 56,3%. Захворюваність серед школярів знизилась на 8,4%. Зокрема, серед школярів зареєстровано 2566 випадків.

Читайте також: У ВООЗ вважають, що кожному четвертому українцю загрожує психічний розлад через війну

Порівняно з попереднім тижнем знизилась госпіталізація дорослого і дитячого населення. До медичних закладів за останній тиждень госпіталізовано 284 особи, із яких 108 – діти.

Нагадаємо, про те, як відрізнити грип від Covid-19, читайте на сайті Tvoemisto.tv за посиланням.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!