Метро у Києві знову курсує через Південний міст, поступово відновлюють рух трамваїв

951 0
Тепер можна буде користуватись звичними трамвайними маршрутами та Північним мостом в обох напрямках.
фото: укрінформ

фото: укрінформ

Від сьогодні, 4 квітня, в Києві ще більше одиниць громадського транспорту відновляє своє роботу. Зокрема, метрополітен курсуватиме через Південний міст. Рух «зеленою» гілкою організували від станції «Сирець» до станції «Видубичі», а також від станції «Видубичі» до станції «Червоний хутір». Працює і пересадка «Золоті ворота» – «Театральна». 

«Червона лінія» функціонує від «Шулявської» до «Театральної». «Синя» лінія – від «Героїв Дніпра» до «Теремків».

Читайте також: Зачистка області від ворога та відновлення малого бізнесу. Головне за тиждень у Києві

Водночас не зупиняються поїзди на станціях: «Майдан Незалежності», «Площа Льва Толстого», «Палац спорту» та «Кловська». А загалом для перевезень пасажирів метрополітен працює до 19:00. Середній інтервал на лініях становить 1 годину.

Поступово поновлюють роботу трамваї. Від сьогодні запускають швидкісний трамвай №3 «Борщагівської» лінії сполученням від станції «Ромена Ролана» до станції «Старовокзальна». Від завтра, 5 квітня, курсуватиме трамвай №19 від Контрактової площі до площі Тараса Шевченка.

Читайте також: «Хотіли Сребреницю XXI століття?», – Подоляк звернувся до лідерів Європи на тлі масових вбивств під Києвом

Крім того, на Північному мості повністю відновили рух у обох напрямках. Також для автомобільного сполучення лівого та правого берегів Києва також працюють Дарницький та Північний мости. Водночас Південний міст залишається відкритим для громадського транспорту. 

Нагадаємо, що в столиці активно відновлює роботу бізнес. Також почали працювати Центри надання аміністративних послуг, а до онлайн-навчання повернулися учні киїівських шкіл. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!