У Києві біля Арсенальної відновили роботи. Що будуватимуть

1349 0
Біля станції метро «Арсенальна» помітили активний рух автобетонозмішувачів.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

Біля Арсенальної площі забудовник A Development відновив будівельні роботи, там помітили декілька машин з бетоном, пише видання «Хмарочос».
 

Відомо, що компанія A Development розпочала будівництво офісного центру поряд із будівлею колишньої військової комендатури у 2020 році. Там викопали котлован під фундамент, який зараз заливають, щоб «уникнути техногенної катастрофи».

«Об’єкт на «Арсеналі» ми зводимо за власний кошт – не через надлишок коштів, а внаслідок технологічної необхідності. Котлован – понад 14 метрів. Якщо оперативно не залити монолит – 2 підземних поверхи – можлива техногенна катастрофа», – сказав у коментарі «Хмарочосу» власник компанії Олексій Баранов.

Читайте також: у Києві відновили будівництво метро на Виноградар

За словами Баранова, це не відновлення будівництва, воно можливе лише після завершення війни. 

Нагадаємо, компанія A Development планує спорудити біля Арсенальної площі шестиповерховий офісний центр із критою скляною галереєю та паркінгом. Девелопер пообіцяв, що висота будівлі не перевищуватиме 24 м, у новій споруді будуть офісні та комерційні приміщення, а критий променад поєднає новобудову та історичну комендатуру, не навантажуючи пам’ятку архітектури. Баранов зазначив, що на сьогодні концепція об'єкта не змінена.

Ігор Ющенко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!