У Києві через дефіцит електрики не курсуватимуть трамваї та тролейбуси

894 0
На всіх маршрутах наземного електротранспорту відтепер курсуватимуть автобуси.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Через дефіцит електроенергії у Києві ухвалили рішення про припинення роботи наземного електротранспорту столиці – трамваїв та тролейбусів. На всіх маршрутах наземного електротранспорту відтепер курсуватимуть автобуси. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

«Аби забезпечити перевезення киян на маршрутах, де їздили трамваї і тролейбуси, ми випустили 222 автобуси. Це додаткових 38 автобусних маршрутів на заміну тролейбусам. Та 17 – на заміну трамваїв. Загалом сьогодні на 126 автобусних маршрутах міста працюють 440 автобусів. Це – весь рухомий склад автобусів, що є в наших автопарках», – каже він.

Читайте також: У Києві відновили водопостачання

Також перевезення забезпечують і приватні перевізники – на 98 маршрутах працюють загалом 846 автобусів. Окрім цього, метро в Києві продовжує працювати: наразі відкриті 50 станцій із 52.

Нагадаю, 20 грудня відкрили станції метро «Хрещатик» та «Майдан Незалежності», що були зачинені від початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!