У Києві диверсанти розстріляли сім’ю з трьома дітьми

8738 0
Батьки та донька Поліна загинули. Ще двоє діток перебувають у медзакладах.
ЗАГИБЛА ПОЛІНА. ФОТО: фейсбук володимира БОНДАРЕНКА

ЗАГИБЛА ПОЛІНА. ФОТО: фейсбук володимира БОНДАРЕНКА

У столиці диверсійно-розвідувальна група ворога розстріляла родину з трьома дітьми, дорослі та одна дитина загинули. Про це повідомив секретар Київради Володимир Бондаренко на своій сторінці у Фейсбуку.

«Її звали Поліна. Вона вчилась у 4-му класі школи № 24 Києва. Сьогодні зранку (26 лютого – ред.) на Теліги її та батьків розстріляла російська ДРГ», – каже він.

Читайте також: За мітки для коригування вогню світить до 15 років тюрми

Як уточнює Українська правда, батьки та Поліна загинули. Ще одна дівчинка у реанімації КМКЛ № 17, а хлопчик – в Охматдиті.

Нагадаємо, як заявляв міністр оборони України​ Олексій Резніков напередодні, Росія намагається змінити тактику. Окупаційні війська обстрілюють житлові квартали, лікарні, навчальні заклади. Оскільки швидкий наступ великими колонами захлинувся, почали активніше застосовувати ДРГ і десант. Мешканців усіх міст закликають повідомляти про підозрілих осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!