Київ

У Києві комунальники вийшли на посилене чергування через негоду

704 0
Столичні комунальники працюватимуть у посиленому режимі через сильні опади у місті.
Власне фото

Власне фото

Сьогодні, 28 березня, у Києві продовжує вирувати негода, характер якої швидко змінюється – після дощу, що йшов у місті відранку, ввечері почався мокрий сніг. Зараз всіх районах столиці чергують гідрослужби, які моніторять місця ймовірних підтоплень, повідомляє КМДА.

У першу чергу, працівники моніторять тунель на вул. Олени Теліги біля станції метро «Дорогожичі», територію під Каховськими шляхопроводами поруч зі станцією метро «Лівобережна», вул. Братиславську, вул. Дениса Антіпова. Нині підтоплень на балансовій мережі «Київавтодору» не виявлено.
 
 
Як зазначається, до ліквідації наслідків негоди готові 310 одиниць техніки та бригади з ручного прибирання й обробки вулично-дорожньої мережі.
 
 

Фахівці здійснюють постійний моніторинг стану покриття вулично-дорожньої мережі, зокрема і за допомогою власних метеостанцій.

Додамо, синоптики прогнозують на завтра пориви вітру 17-22 м/с, дощ та мокрий сніг, тому на дорогах очікується ожеледиця. У міській владі закликають водіїв бути обачними на дорогах, не перевищувати швидкість й дотримуватись безпечної дистанції.

 

ТЕГИ: негода, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!