Де у Києві можна пройти безкоштовну психологічну реабілітацію

1433 0
На сьогодні у кризовому центрі отримують допомогу в стаціонарі 8 осіб, ще 4 – на денному перебуванні.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Києві продовжує роботу Київський міський кризовий центр «Соціотерапія». У ньому містяни, котрі пережили кризові події під час повномасштабного російського нападу, можуть безкоштовно отримати спеціальну антистресову допомогу. Про це повідомляє перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Тут допомагають людям, які перебували в зоні бойових дій, були в окупації чи евакуйовані зі своєї домівки, яких переслідують обсесивні або суїцидальні думки, кому складно пережити втрату, які стали жертвою фізичного або сексуального насильства чи були свідками насильницьких дій над іншими тощо», – пояснює він.

Читайте також: Скільки триватиме фаза виснаження та чи планувати відпстку. Пояснення психолога

На сьогодні у кризовому центрі отримують допомогу в стаціонарі 8 людей, ще 4 – на денному перебуванні. Загалом одночасно тут можуть бути 40 осіб. Програма кризової терапії розрахована на чотири тижні. Упродовж усього курсу необхідно бути в Центрі.

Телефони для довідок чи запису до Київського міського кризового центру «Соціотерапія»: (044) 524-89-90, (044) 258-68-91, (044) 524-44-71, (044) 524-34-93.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!