Київ

У Києві не припиняються демонтажі незаконних МАФів. Статистика останніх днів

1039 0
Департамент міського благоустрою спільно з Комунальним підприємством «Київблагоустрій» демонтують незаконно встановлені торговельні споруди.

За вчора та сьогодні комунальники прибрали з вулиць Києва 11 чергових тимчасових споруд. За словами директора Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації Тимура Ткаченка, на локаціях працювали лише 2 демонтажні бригади, оскільки щодня кількість таких споруд стрімко зменшується.

Учора силами комунального підприємства було прибрано об'єкти за адресами:
 – вул. Празька, 34;
 – вул. Райдужна, 25а;
 – вул. Газопровідна (демонтовано частково);
 – вул. Архітектора Вербицького, 30;
 – вул. Будівельників, 28/15;
 – вул. Академіка Туполєва, 13.
Окрім звичних кіосків, комунальники демонтували незаконні паркани та стовпчики.

Сьогодні, працівники «Київблагоустрою» прибрали 5 незаконних обʼєктів, серед них: 2 купави, МАФ, транспортний засіб, у якому велась торговельна діяльність та шлагбаум.

Читайте також: Будинок Карлсона на даху. Що робитимуть із незаконною надбудовою у Голосієві, до якої у комунальників не було доступу

Директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко вже анонсував, що відзавтра розпочнеться місяць масштабного прибирання міського простору:

«Упродовж цього періоду особливу увагу буде приділено найбільш проблемним місцям. Комунальні підприємства разом з районними адміністраціями мають очистити столицю від листя, сміття, гілок та озеленити простори насадженнями», – сказав Ткаченко та додав, що продовжують повільно та впевнено рухатися до очищення столиці.

Загалом, за весь період вже демонтували вже більше ніж сто споруд. Раніше повідомлялось, що комунальники розчистили від МАФів підходи до 7 станцій метро, в роботі ще одна станція.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!