Київ

У Києві невідомі залишили без освітлення урбан-парк на ВДНГ

1151 0
Там вночі невідомі вкрали десятки автоматів з ліхтарів та сотні метрів кабелів.
Урбан-парк на ВДНГ / Facebook

Урбан-парк на ВДНГ / Facebook

Учора вночі невідомі вкрали автомати для освітлення з нових ліхтарів та повидирали дроти з підземних кабельних каналів в урбан-парку ВДНГ. Про це повідомив генеральний директор "Експоцентру" Євген Мушкін.

Наразі точну суму збитків не визначено, проте попередньо, за словами Євгена Мушкіна, вона становитиме щонайменше сотню тисяч гривень. 

«Через цей інцидент нам доведеться відновлювати освітлення. Процес непростий та довготривалий, і поки триватимуть роботи в Урбан-парку, на жаль, там буде темно», – зазначив директор парку.

Повідомляється, що керівництво "Експоцентру" вже подали заяву до поліції.

Нагадаємо, урбан-парк на ВДНГ відкрився у 2021 році. Вхід до нього вільний. На великих площах парку доступні десятки локацій для вуличних екстремалів, зокрема бетонний скейт-парк площею 2500 кв. м, стритфутбольний та стритбольний спот, стритденс та івент-споти площею 500 м², стритворкаут-спот та локації для вуличного паркуру. Додамо, урбан-парк на ВДНГ є найбільшим подібним парком в Україні.

Урбан-парк на ВДНГ / Facebook

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!