У Києві від завтра обмежують роботу кафе та ресторанів

5346 0
Заклади громадського харчування зможуть працювати не пізніше ніж до 22:00.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Києві з 1 вересня заклади громадського харчування зможуть працювати не пізніше ніж до 22:00. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони Києва, повідомив перший заступник голови Київської міськадміністрації Микола Поворозник.

«Від завтра, з 1 вересня, заклади громадського харчування мають закриватися не пізніше 22:00. Як відомо, о 23:00 в столиці починає діяти комендантська година, якої треба дотримуватися неухильно, аби не створювати конфліктні ситуації із правоохоронцями та силами оборони і не наражати на небезпеку себе та інших містян. Місто живе в умовах воєнного стану і розслаблятися зарано», – зазначив Микола Поворозник.

Читайте також: На Київщині за деякими школами закріпили патрулі 

Нагадаємо, комендантська година у столиці діє від 23:00 до 05:00. У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, переміщатися транспортом без перепустки або пішки. Також у комендантську годину слід дотримуватися режиму світломаскування. Виходити можна тільки під час повітряної тривоги – щоб дійти до найближчого укриття. Обов’язково слід мати при собі документи, що посвідчують особу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!