У Києві орендарів комунального майна звільнили від орендної плати

1176 0
Це позитивно вплине на ринок праці і рівень зайнятості.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Депутати Київської міської ради підтримали зміни до рішення «Про деякі питання комплексної підтримки суб’єктів господарювання міста Києва під час воєнного стану», які передбачають звільнення орендарів комунального майна від орендної плати на час воєнного стану. Про це повідомляє заступниця голови Київської МДА Марина Хонда.

«Рішення передбачає звільнення від орендної плати всіх орендарів комунального майна в місті Києві на період воєнного стану та один місяць після його закінчення. Це має зменшити фінансове навантаження на малий та середній бізнес, зокрема, тих суб’єктів господарювання, яких торкнулися заборони, пов’язані з воєнним станом», – зазначає вона.

За словами Хонди, реалізація цього рішення матиме позитивний вплив на ринкове середовище, ринок праці, рівень зайнятості населення.

Читайте також: У Києві запустили новий трамвайний маршрут. Загалом у місті курсує 57 трамваїв

Нагадаємо, міське життя в Києві стає дедалі активнішим. Так, міські дорожні служби здійснюють ремонт доріг там, де утворилися вибоїни та ями після зимового періоду. Зокрема, техніка та бригади «Київавтодору» працюють на вулицях: Чорновола, Омельяновича-Павленка, Солом‘янській, Леся Курбаса, Верховинній, Кільцевій дорозі, Малевича, Констянтинівській, на площі Перемоги та в Тверському тупику.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!