У районах Києва два тижні не буде гарячої води

1332 0
В столиці тестують тепломережі.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

З 10 травня в Києві розпочали гідравлічні випробування тепломереж. Випробовувати мережі будуть поетапно у всіх районах столиці, внаслідок чого почергово зникне гаряче водопостачання у районах. Про це повідомляє перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. 

«Роботи вже розпочато на мережах від теплоджерел у Голосіївському, Святошинському, Шевченківському, Оболонському та Дарницькому районах. На випробування та ремонт виявлених пошкоджень мереж потрібно орієнтовно 2 тижні для кожної ділянки. На цей час гаряче водопостачання буде призупинене», – пояснює він.

Читайте також: У всіх районах Києва проходитимуть толоки. Як долучитися 

У міській адміністрації додають, що гідравлічні випробування необхідні для виявлення та своєчасного усунення «слабких» місць трубопроводів. Це важливий етап підготовки тепломереж до навантаження в опалювальний період.

Нагадаємо, у Києві планують повернути оплату за проїзд у комунальному транспорті. Ціна не зміниться, тобто становитиме 8 гривень.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!