У Києві на ремонт зруйнованих росіянами будинків хочуть виділити 800 мільйонів гривень

1957 0
Загалом відновити в столиці потрібно майже 390 будівель.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Київ виділяє кошти і розпочинає реконструкцію та капітальний ремонт житлових будинків і приміщень соціальної інфраструктури столиці, пошкоджених обстрілами росіян. На це в столиці з бюджету виділять майже 600 мільйонів гривень. Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко. 

«Столиця виділяє з бюджету майже 600 мільйонів гривень. Ще 200 мільйонів пообіцяв надати уряд. Дуже розраховуємо на це», – пише він. 

Читайте також: У столиці відремонтували Сквер київських інтелігентів. Фото 

Загалом відновити в столиці потрібно майже 390 будівель. Із них понад 220 – це житлові будинки. Інші – об’єкти соціальної інфраструктури (медзаклади, садочки, школи, установи соціального захисту, адмінбудівлі).

Нагадаємо, у столиці обстрілами пошкоджені понад 200 житлових будинків. Також зазнали руйнувань 46 шкіл, 30 дитячих садочків та понад 70 обʼєктів міської інфраструктури.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!