У Києві погіршилася якість повітря. Яка причина

723 0
Людей просять щільно зачиняти вікна та без потреби не виходити.
Монументальна скульптура "Батьківщина-мати" у Києві/Фото: з відкритих джерел

Монументальна скульптура "Батьківщина-мати" у Києві/Фото: з відкритих джерел

У Києві від ранку спостерігають погіршення якості повітря. Зокрема, в Святошинському, Оболонському та Подільському районах. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко. 

«Це пов’язане з тим, що продовжується ліквідація пожеж в екосистемах Київської області. Зокрема, тліють торфяники в Бучанському районі. Також локалізували осередки лісових пожеж біля кількох сіл Бучанського району. Там зараз тліє трав’яний настил», – пояснює він. 

Читайте також: У Києві відновили роботу два тролейбусні та один трамвайний маршрути 

До гасіння пожеж у лісах на територіях, що перебували в тимчасовій окупації, ДСНС залучає також піротехніків, щоб обстежити під’їзні шляхи для роботи пожежно-рятувальних служб.

«Якщо ви бачите задимленість у вашому районі, відчуваєте запах гарі, щільно зачиняйте вікна в помешканях та без потреби не перебувайте на вулиці», – додає Кличко. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!