У Києві пропонують перейменувати п’ять станцій метро

2101 0
Нові пропозиції поки не озвучили.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Начальник КП «Київський метрополітен» та депутат Київської міської ради Віктор Брагінський звернувся до мера столиці Віталія Кличка з ініціативою перейменування 5 станцій метро. 

За його словами, кияни укриваються на станції «Дружби народів», поки так звана «дружба народів» вбиває українців. 

«Наші люди укриваються на «Дружби народів», поки ця так звана «дружба народів» вбиває їх земляків, сусідів, родичів та нищить нашу країну. Такого не може бути. «Площа Льва Толстого», «Берестейська», «Мінська», «Героїв Дніпра» – туди ж», – наголошує він. 

Брагінський переконаний, що профільна міська Комісія з питань найменувань спільно з громадськістю обере достойні назви та увіковічнить українських героїв. 

Читайте також: Мерія німецького Мюнхена подарувала Києву 12 реанімобілів. Сім вже прибули 

Нагадаємо, що у київському метро рух червоною лінією продовжено. Відтепер поїзди курсують від станції «Академмістечко» до станції «Театральна». Про це, як курсують поїзди в метрополітені і пересадочні вузли читайте тут

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!