Київ

У Києві проведуть благоустрій парку на набережній Дніпра за 21 млн грн

2190 0
Роботи планують провести до кінця поточного року
Візуалізація: Київзеленбуд

Візуалізація: Київзеленбуд

«Київзеленбуд» оголосив 2 тендери на проведення капітального ремонту благоустрою в парку «Прибережний» на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина. Про це свідчать дані на сайті Prozorro

Згідно з першим тендером, роботи проведуть до кінця 2023 року. Вони обійдуться у суму до 14 млн 584 тис. 350 грн. Аукціон відбудеться 21 березня 2023 року.

За ці гроші прокладуть поліетиленові труби для поливу рослин (600 метрів) з розпилювачами води, очистять від сміття ділянку «солярію» та засиплють її піском. У парку поставлять стенд з мапою та вказівники, встановлять 10 нових світлодіодних світильників, облаштують насосну станцію для поливу. До громадської вбиральні проведуть електрику. На дороги будуть нанесені розмітки. Також для незрячих пішоходів буде зроблена тактильна плитка.

Також спорудять вхід до парку з окремих конструкцій з 21 світильниками. Там же встановлять інсталяцію з казковим героєм. У парку поставлять 6 шезлонгів, додатково прокладуть мощені пішохідні доріжки. Велопарковки вміщатимуть по 14 велосипедів. Також буде облаштовано оглядовий майданчик. Також буде встановлено 63 паркувальні стовпчики та 3 механічні боларди.

За іншим тендером планують витратити до 6 млн 804 тис. 899 грн. Роботи теж мають пройти до кінця року. Під землею прокладуть електропроводку для споживачів парку, для чого доведеться розбирати пішохідні доріжки. Неподалік вбиральні з’явиться пожежний гідрант, встановлять лічильники води, створять водопровід для громадської вбиральні та проведуть до неї каналізацію. Замінять близько 160 квадратних метрів доріг у парку та проведуть деякі інші роботи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!