У Києві проведуть забіг на підтримку оборонців «Азовсталі»

1037 0
Забіг не матиме фінішу.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Києві відбудеться біговий флешмоб під назвою «Біжу за «Азовсталь». Про це повідомляють у Асоціації родин захисників «Азовсталі». 

«Зустрічаємося 30 липня на Трухановому острові (спуск з Пішохідного мосту) о 10:00. Марафон є безкоштовним, а отримати роздруківку з логотипом та хештегом #runforAzovstal можна буде одразу на місці збору. Там же буде оголошено маршрут у 3 км для колективного забігу. За власним бажанням учасники можуть бігти довшу чи коротшу дистанцію, або обрати маршрут самостійно. Забіг у Києві не матиме фінішу та не завершить марафон – фініш проекту буде по поверненню додому всіх полонених героїв «Азовсталі», – пояснюють у Асоціації. 

Попередня реєстрація на флешмоб доступна за посиланням

Читайте також: Захисникам «Азовсталі» присвятили нову колекцію LEGO-фігурок. Фото

Метою забігу, за словами організаторів, є не дати світу забути про оборонців Маріуполя, їхній героїзм та відданість своїй державі. До Києва масштабний біговий марафон вже підтримали Запоріжжя, Чернігів, Дніпро, Рівне, Черкаси, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Умань, Полтава, Кам‘янець-Подільський та Вінниця, а також чимало міст Європи.

Нагадаємо, 23 липня такий забіг відбувся у Львові. Там до акції долучились понад 200 осіб. Родзинкою акції став окремий дитячий забіг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!