У метро Києва пройде виставка дитячих малюнків, створених під час війни. Фото

3243 0
В експозицію увійшли 300 дитячих малюнків.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

9 липня в київському метро на станції «Золоті ворота» відкриють проєкт «Діти. Війна. Майбутнє», який ініціював благодійний фонд Future for Ukraine, щоб звернути увагу на проблеми дітей, які постраждали внаслідок війни в Україні, передає Vogue. 

«Діти. Війна. Майбутнє» – це виставка дитячих малюнків, створених під час війни в Україні. Малюнки для виставки надав проєкт «Мамо, я бачу війну».

В експозицію увійшли 300 дитячих малюнків. Діти малюють не тільки війну – ракети, літаки чи вибухи, що бачать навруги себе, але й свої відчуття і емоції, а також близьких – батьків, улюблених тварин та іграшки.

Читайте також: Бандерівська замість московської. Як Україна та інші країни перейменовують ковбасу, сир і пиво 

«У бомбосховищах та вагонах метро, паркінгах чи за «двома стінами» діти продовжують залишатися дітьми, – кажуть організатори проєкту. – Вони граються та досліджують світ, малюють свої мрії, страхи та сподівання. Ми виставимо у метро 300 малюнків українських дітей, які на власні очі побачили та відчули жахіття війни». 

За словами організаторів, через війну в Україні сотні дітей залишилися без батьків, рідних домівок та нормального дитинства. Їх мета – привернути увагу світу та захистити дітей та їхнє майбутнє.  

Фото: Vogue


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!