Отруєння в кафе «Альпака» в Києві: заклад відреагував на інцидент

1363 0
П’ятеро киян опинилися в лікарні через страву з яєць.
Умовне фото

Умовне фото

У Голосіївському районі Києва п’ятеро людей отруїлися у кафе «Альпака». Усі хворі 10 лютого вживали на сніданок скрамбл з яйця. Про це повідомили у Київському міському центрі контролю та профілактики хвороб.

У закладі «Альпака» вже відреагували на ситуацію. Вони підтвердили, що гості отруїлися 10 лютого.

«З усіма відвідувачами ми тримаємо контакт і займаємось відшкодуванням всіх витрат на лікування. Станом на 16 лютого до нас завітала Держпродспоживслужба, яка взяла на аналіз всі продукти і змиви з усіх поверхонь. Тривають дослідження. 13 лютого ми утилізували всі яйця і лосось, і не продаємо, і не використовуємо їх у нас в закладі», – написали на сторінці закладу в Instagram.

Наразі відомо, що 5 гостей перебувають у лікарні. Людей з отруєнням обстежили на кишкову групу інфекцій, в одного із них підтвердили випадок сальмонельозу.

Нагадаємо, нещодавно в одному із закладів Києва через сніданок з яйцями пашот, 6 осіб захворіли гострим ентероколітом.
Ігор Ющенко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!