У Києві відновлюють дитячий майданчик, який пошкодило внаслідок масованої атаки рф

711 0
Це має бути дитячий майданчик європейського типу, облаштований безпечним покриттям із гумової крихти та урізноманітнений сучасними ігровими елементами.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У парку імені Тараса Шевченка в центрі Києва розпочали ремонтно-відновлювальні роботи на території дитячого майданчика, пошкодженого внаслідок масованої ракетної атаки 10 жовтня. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

«Незабаром тут не залишиться цих страшних слідів від воєнних дій – як це і має бути в місці, де граються діти. Тут вже засипали воронку, відновили зелені насадження», – пояснив він.

Читайте також: Безробітних в Україні залучатимуть до «Армії відновлення» 

Керівник управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний зауважив, що відновлює майданчик місто власними силами, а щодо модернізації є пропозиція долучити до цього процесу меценатів.

«Плануємо, що це буде дитячий майданчик європейського типу, облаштований безпечним покриттям із гумової крихти та урізноманітнений сучасними ігровими елементами», – сказав він.

Нагадаємо, 10 жовтня російські війська вдалися до масованих обстрілів усієї України, спрямувавши вогонь проти цивільного населення. За даними міської військовій адміністрації, внаслідок вчорашних обстрілів в столиці 6 людей загинули, 51 людина постраждала. Також пошкоджено понад 70 об’єктів. Мова про: житлові будинки (45), об’єкти критичної інфраструктури та ЖКГ (5), заклади освіти (6), заклади соціальної сфери (2), заклади культури (6), заклади охорони здоров’я (5), адмінбудівлі (2).

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!