У Києві розпочався прийом документів до першого класу

951 0
Прийом триватиме до 31 травня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

З понеділка, 2 травня, у столиці розпочали прийом документів до першого класу. Про це повідомляє перший заступник голови Київської МДА Микола Поворозник.

«В умовах воєнного стану документи будуть приймати не тільки особисто, а й в електронному вигляді або у вигляді поштових листів. Відсутність медичної довідки не є підставою для відмови у зарахуванні», – наголосив Микола Поворозник.

Читайте також: Київський університет потрапив до рейтингу найкращих у світі

Цього року зарахування до 1-х класів здійснюватиметься на підставі заяви одного з батьків майбутніх першокласників, наданих власноруч або сканованих копій чи фотокопій, направлених нарочним, факсом, електронною поштою на адресу школи. Якщо до 31 травня у батьків немає можливості отримати медичну довідку для своєї дитини, це не є підставою для відмови у зарахуванні.

Нагадаємо, з 28 березня заклади загальної середньої, професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти Києва відновили навчання в онлайн-форматі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!