У Києві створять військове кладовище

1022 0
Його хочуть розташувати у символічному місці поряд з урочищем Бабин Яр.
Умовне фото

Умовне фото

Депутати Київської міської ради схвалили рішення про надання дозволу на розробку проекту землеустрою для військового кладовища вздовж вулиці Олени Теліги у Шевченківському районі столиці.Про це повідомляє Київська міська рада у Facebook.

«Ми схвалили рішення про створення військового кладовища і місць почесних поховань захисників України. І надали дозвіл на розробку проекту землеустрою для військового кладовища вздовж вулиці Олени Теліги у Шевченківському районі столиці. 

Україна переживає сьогодні велику трагедію і проходить через великі випробування – наші воїни, патріоти, герої української нації гинуть за свободу і незалежність нашої держави. І наш обов’язок – вшанувати їх подвиг та пам’ять про героїв. Тому ми схвалили рішення щодо створення в столиці військового кладовища для почесних поховань захисників України. Йдеться про символічне в нашій історії місце – поряд з урочищем Бабин Яр», – пояснює мер Києва Віталій Кличко. 

Читайте також: У Києві почали роботу консультаційні центри для переселенців. Локації, графік

Нагадаємо, що депутати Київської міської ради ухвалили рішення про створення ландшафтного заказника «Протасів Яр». Підтримали таке рішення 85 депутатів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!