Київ

У Києві створили мурал на підтримку полонених захисників «Азовсталі»

816 0
Він з'явився на стінах однієї з кав'ярень.
Фото: Асоціація родин захисників «Азовсталі»

Фото: Асоціація родин захисників «Азовсталі»

На фасаді київського виробництва намалювали новий мурал на підтримку захисників «Азовсталі», які досі залишаються в полоні. Про це повідомляє Асоціація родин захисників «Азовсталі» у Facebook.

Підтримати захисників «Азовсталі» вирішив колектив Mad Heads Coffee Roasters за адресою вул.Кирилівська 69. Відтепер фасад їх закладу прикрашатиме величезний мурал з нагадуванням про полон героїв.
 
 
Задум, який з’явився близько тижня назад, вдалося втілити в життя буквально за декілька днів.
 
 
В Асоціації родин захисників «Азовсталі» подякували засновнику та всьому колективу Mad Heads Coffee Roasters потужний прояв підтримки героям оборони Маріуполя та зазначили, що така ініціатива має стати прикладом соціальної відповідальності для власників бізнесу в Україні, що надзвичайно важливо для країни в складні часи війни.
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!