У Києві судитимуть чоловіка, який привласнив гуманітарну допомогу на пів мільйона гривень

755 0
Йому загрожує до восьми років ув’язнення.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Києві перед судом постане чоловік, який привласнив гуманітарну допомогу на пів мільйона гривень. Поліцейські провели усі необхідні слідчі дії та довели причетність 42-річного киянина до восьми епізодів, пов’язаних з наданням послуг перевезення амуніції. Про це повідомляють у Відділі комунікації поліції Києва. 

«У ході досудового розслідування встановлено, що фігурант у телеграм-каналі розмістив оголошення про надання послуг з перевезення гуманітарних вантажів. Для подолання нібито проблем з перевезення шахрай вимагав у потерпілих від 10 до 16 тисяч гривень, а потім просив перераховувати додаткові гроші», – пояснюють у відомстві. 

Читайте також: Для 84% українців територіальні поступки неприпустимі – опитування

За даними правоохоронців, чоловік ошукав чотирьох українців та привласнив 40 бронежилетів, 15 рацій, ліки, закуплені для військовослужбовців Збройних Сил України. Своїми діями він завдав матеріальної шкоди на пів мільйона гривень. Йому загрожує до восьми років в’язниці. 

Нагадаємо, у Київській області викрили схему нелегального переправлення за кордон військовозобов’язаних чоловіків. Зловмисники нелегально переправили за кордон понад 100 військовозобов’язаних чоловіків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!