У Києві та області є загиблі через російські повітряні атаки

827 0
Також проблеми зі світлом та водою.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Через російські обстріли у Києві є поранені та загиблі, відсутнє водопостачання та проблеми зі світлом. 

Джерела: КМВА, Віталій Кличко, Олексій Кулеба

За даними Київської міської військової адміністрації, у столиці внаслідок влучання пошкоджена двоповерхова будівля. Три людини загинули та шість постраждали.

Мер Києва Віталій Кличко додав, що сталось влучання в один з інфраструктурних об‘єктів міста. 

Водночас у деяких районах столиці немає світла, енергетики повідомляють про екстрені вимкнення.

Крім того, через обстріли постачання води призупинене в усьому Києві. Людей, про всяк випадок, закликають запастись водою. 

Читайте також: На Львівщині фіксують два ракетних удари по електропідстанції

Що стосується Київської області, то в області є влучання по житловому сектору та інфраструктурних критичних об‘єктах. «Маємо постраждалих серед цивільного населення. Усі необхідні служби та медики вже працюють. Вся область без світла», – наголошує голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

Нагадаємо, у всіх регіонах України з 14:45 і протягом доби не буде електроенергії, застосовуються аварійні відключення. В «Укренерго» повідомили про те, що є влучання по обʼєктах енергетичної інфраструктури.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!