У Києві та області пролунали вибухи: що відомо. Оновлюється

877 0
Вибухи було чути в Дніпровському районі столиці.

Зранку 26 січня по всій Україні оголосили масштабну повітряну тривогу. На Київщині вона розпочалась о 7:46. Через загрозу російських ракетних ударів енергетики екстрено почали вимикати енергопостачання.

О 9:01 Київська ОВА повідомила про роботу протиповітряної оборони у області. За даними Київської міської військової адміністрації, ворог випустив в напрямку столиці понад 15 крилатих ракет – усі збила українська ППО. 

О 10:07 міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що у Києві чути вибухи. Вони пролунали в Дніпровському районі столиці. Всі служби слідують на місце.

О 10:39 у Київській МВА уточнили, що частина ракети впала в Голосіївському районі міста, є постраждалі.

Як зазначив мер Києва Віталій Кличко, в результаті влучання ракети в нежитлову забудову в Голосіївському районі наразі є інформація про одного загиблого і двох поранених. 

За даними КМВА загиблий – чоловік 55 років. Постраждалих госпіталізували медики.

 

Також відомо, що уламки російських ракет виявлені на території кількох районів Київської області. Поліцейські проводять огляд місця події. Про це повідомив керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.
 
«Уламки ворожих ракет були виявлені вже на території кількох районів області. За попередніми даними, внаслідок атаки агресора постраждалих немає», – зазначив він.

 

Оновлюється..

Зазначимо, що вночі над Києвом було збито 15 іранських дронів. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Нагадаємо, що 26 січня росіяни вже обстріляли низку областей України. Детальніше про ракетний удар читайте тут.

Фото: Київради


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!