Укренерго впроваджує планові й аварійні відключення в кількох областях

830 0
Також будуть діяти й екстрені аварійні відключення у окремих областях.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Сьогодні, 7 листопада, з 06.00 і до кінця доби у семи областях та Києві будуть планові та аварійні відключення світла. Це можливо також і в інших регіонах. 

Джерело: пресслужба НЕК «Укренерго»

Йдеться про Київ, Київську, Чернігівську, Черкаську, Житомирську, Сумську, Харківську, Полтавську області.

Читайте також: У Києві допускають евакуацію 3 млн людей у випадку повного вимкнення електроенергії

«Області, які потерпатимуть від відключень ніхто не обирав – це наслідок руйнувань енергетичної інфраструктури після атак ракет та дронів», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що також будуть діяти й екстрені аварійні відключення у окремих областях. Їх запроваджуватимуть обленерго у випадку, якщо дефіцит буде більшим, ніж закладено в графіки. У випадку запровадження аварійних відключень електроенергія може зникати раніше від плану, а обмеження споживання тривати довше.

Нагадаємо, що напередодні з’явилася інформація про те, що влада Києва розглядає можливість евакуації приблизно 3 мільйонів жителів у разі повного вимкнення електроенергії.  Пізніше міський голова Києва Віталій Кличко сказав, що приаодів для паніки немає, але столиця повинна мати плани на випадок різних сценаріїв розвитку подій, включаючи найгірші.

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!