У Києві таксист влетів у зупинку громадського транспорту. Двоє людей загинули

2990 0
23-річний водій не перебував у стані алкогольного сп’яніння. Найімовірніше, він заснув за кермом.
Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

У Києві сьогодні вранці таксист влетів у зупинку громадського транспорту і смертельно травмував двох жінок. Про це повідомили у МВС України.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Хюндай Соната» зіткнувся із припаркованим автомобілем «Хюндай Елантра», виїхав на автобусну зупинку і врізався у кіоск. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 41-річна жінка загинула на місці події, а 60-річна місцева мешканка померла у кареті «швидкої». Ще двох осіб госпіталізували.

Читайте також: У Львові водій збив на пішохідному переході 11-річного хлопчика зі сестрою і утік. Відео

За словами заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, це був автомобіль зі знаками таксі Uber. Найімовірніше, водій заснув за кермом. Посадовець наголосив, що в Україні роками блокують ухвалення закону, який би регулював роботу ринку служби таксі.

Прилад драгер показав, що 23-річний водій не перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Львові з автобуса випав і загинув на місці 69-річний чоловік

Нагадаємо, що нещодавно у Києві на Майдані Незалежності водій в'їхав у натовп людей. Автомобіль збив насмерть двох людей, ще троє отримали травми.

Також у Львові вчора, 12 листопада, водій «Таврії» збив на пішохідному переході 11-річного хлопчика зі сестрою і утік з місця події.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!