У Києві відбудеться велозабіг на підтримку ЗСУ та азовців

1072 0
Усі зареєстровані учасники отримають пам’ятну медаль.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Києві 20 серпня у Києві відбудеться благодійний велопробіг на підтримку Збройних Сил України та азовців. Про це повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій. 

«20 серпня в Києві відбудеться благодійний велопробіг Faire way в підтримку Збройних Сил України. Ініціатор пробігу − ДСНС − запрошує долучитись всіх активних людей і підтримати наших воїнів. Також партнером велопробігу є Фонд Сергія Притули», − пояснюють у відомстві. 

Велопробіг має на меті нагадати про військовополонених «Азовсталі». 

Читайте також: У Києві пропонують змінити назву університету імені Черняховського, яку присвоїли за часів Януковича 

Маршрут київськими вулицями становитиме 10 км, подробиці і місце старту повідомляють в листі після реєстрації з міркувань безпеки. Реєстрація починається о 9:00. Подія стартує о 10:00. Вартість реєстрації − 500 грн, вторговані кошти підуть на підтримку ЗСУ. Реєстраційну форму можна знайти на сайті за посиланням

«Усі зареєстровані учасники отримають пам’ятну медаль. Якщо у вас немає свого велосипеду, ви можете заповнити відповідну форму в формі реєстрації, і орендувати велосипед на місці», − додають в ДСНС.

Нагадаємо, у Києві відбувся марафон на підтримку захисників Маріуполя під гаслом «Біжу за «Азовсталь». Акцію планували провести 30 липня, однак новина про трагедію в Оленівці змусила відкласти її на тиждень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!