У Києві відновили рух через мости «Метро» та «Патона»

993 0
Розпочали роботу 4 автобусних та 2 тролейбусних маршрути.
Міст Метро. Фото: з відкритих джерел

Міст Метро. Фото: з відкритих джерел

З понеділка, 20 червня, у Києві відновили рух через міст Метро та міст імені Патона. Про це повідомляє перший заступник голови Київської МДА Микола Поворозник. 

Так, враховуючи відновлення роботи транспорту на мосту імені Патона, відновили роботу 4 автобусних та 2 тролейбусних маршрути громадського транспорту. Для автомобільного сполучення лівого й правого берега Києва також працюють Дарницький, Північний та Південний мости.

Автобусні маршрути:

  • №51 «ст. м. «Червоний Хутір» – ст.м. «Либідська»;
  • №55 «Дарницька площа – ст. м. «Палац Спорту»;
  • №115 «Контрактова площа – Будинок культури»;
  • №118 «ст. м. «Чернігівська» – ст. м. «Політехнічний інститут».

 

Читайте також: Як зафіксувати руйнування майна, яке пошкодили окупанти. Покрокова інструкція 

Тролейбусні маршрути:

  • №43 «Дарницька площа – Кібцентр»;
  • №50 «вул. Милославська – ст. м. «Либідська».

 

Крім того, цих вихідних відновили роботу 36 тролейбусного маршруту, який курсує від вулиці Північної до станції метро Святошин. Перелік актуальних маршрутів доступний за посиланням.

Нагадаємо, у Києві посилюють контроль над дотриманням режиму тиші. Зокрема, під забороною – видовища з використанням піротехнічних виробів, гучні спів та музика.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!