У Києві відкрили ще 52 пункти обігріву

1233 0
Загалом в місті тепер функціонують понад 530 таких пунктів.
Пункт обігріву. Фото: з відкритих джерел

Пункт обігріву. Фото: з відкритих джерел

У Києві відкрили ще 52 пункти пункти обігріву. Вони розташовані Голосіївському, Дніпровському, Оболонському та Святошинському районах. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. 

«Столиця збільшує кількість пунктів обігріву, що оснащені генераторами та іншим необхідним обладнанням. 52 нових пункти, де люди можуть зігрітись, підзарядити гаджети, отримати актуальну інформацію у випадку тривалої відсутності електроенергії та тепла в їхніх домівках, ми відкрили у Голосіївському, Дніпровському, Оболонському та Святошинському районах», – пояснив він.

Читайте також: У одному з районів Києва сьогодні вимкнуть воду. Деталі 

Загалом в місті тепер функціонують 532 пункти обігріву, які підготувало місто (з них 50 – облаштовані палатки ДСНС). Також долучається бізнес – додатково працюють ще понад 100 пунктів, які забезпечують підприємці. 

Інформація щодо розташування пунктів обігріву доступна за посиланням

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!