У Києві відкрились сотні магазинів та кав'ярень

1497 0
Для зручності містян функціонує мапа працюючого бізнесу.

У Києві поступово збільшується кількість працюючих приватних закладів. Про це повідомляє перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Станом на вчора працювали понад 650 продуктових магазинів, 300 кав’ярень, 360 станцій техобслуговування авто, 185 перукарень, близько 50 автомагазинів, 8 ярмарків, 33 столичні ринки та інші установи і організації», – каже він. 

Читайте також: Окупанти вторглись у Славутич та відкрили там вогонь

У міській адміністрації нагадують: знайти інформацію про заклади, які відновили роботу, можна у застосунку «Київ Цифровий» та на мапі працюючого бізнесу.

Як відомо, напередодні в столиці України хотіли запровадити посилену комендантську годину на півтори доби, однак згодом рішення скасували. Тож, наразі в місті діє комендантська година з 20:00 до 07:00. У цей час заборонено пересуватись Києвом без спецперепусток. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!