У Києві чоловік інстаблогерки напав на патрульного – йому повідомили про підозру

3041 0
Правоохоронці повідомили про підозру водію BMW, який у Києві завдав тілесних ушкоджень патрульному поліцейському.

​​Водію BMW, який у суботу, 18 лютого, завдав тілесних ушкоджень патрульному, повідомили про підозру. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Про це повідомили у поліції Києва.

«Інспектори зупинили його для перевірки. Під час перевірки документів 35-річний громадянин поводив себе зухвало та агресивно, скоїв напад на поліцейського. Охоронці порядку затримали його та викликали слідчо-оперативну групу»  йдеться в повідомленні.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв'язку із виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Читайте також: винуватець смертельної ДТП біля Sky Mall отримав вирок - 10 років тюрми

Відмітимо, 18 лютого близько 12:00 на вулиці Академіка Заболотного екіпаж поліції помітив автомобіль BMW, водій якого порушував правила дорожнього руху, зокрема не дотримувався безпечної дистанції та інтервалу, а також не використовував попереджувальні сигнали під час зміни напрямку руху, чим спричиняв аварійну ситуацію на дорозі.

За даними першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, чоловік за кермом автомобіля їздив Києвом зі швидкістю 160 км/год. Правоохоронці опублікували відео з нагрудних камер патрульних в момент зупинки та затримання водія. На записі видно, що чоловік поводився грубо, погрожував поліцейським, відмовлявся показувати документи та оформлювати протокол про порушення. Його супутниця, інстаблогерка заявила про начебто грубе затримання чоловіка. Як зауважив Білошицький, «порушника затримано в порядку статті 208 КПК України. Ним займаються слідчі».

 

 

З машини вийшла жінка, яка є інста-блогеркою, та почала записувати відео події. Її ж чоловік одразу напав на поліцейського та побив його. Після інциденту блогерка виклала відео в Instagram, де написала, що вони з чоловіком стали "жертвами агресії", запевняючи, що її чоловік не нападав на поліцейських.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!