У Києві ворог обстріляв багатоповерхівку та завод «Антонов»

1817 0
Унаслідок обстрілів в Оболонському районі Києва частина будинку обвалилися.
фото дснс україни

фото дснс україни

У Києві ворожі російські війська обстріляли багатоповерхівку та завод «Антонов». На місцях вибухів працюють пожежні, медики та інші служби. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

За попередніми даними загинули дві людини, 7 мають поранення різного ступеню важкості. Із місця вибуху в житловому будинку евакуювали близько 70 людей.

Читайте також: Росіяни розстріляли американського журналіста в Ірпені

Унаслідок обстрілів в Оболонському районі Києва частина будинку обвалилися. Як додають у ДСНС України, о 07:58 пожежу ліквідували. Підрозділи ДСНС врятували 15 людей та евакуювали 63, пошуки тривають.

Нагадаємо, що поблизу Рівного внаслідок авіаудару пошкодили телевізійну вежу. Це сталось сьогодні, 14 березня, о 05:20. Також ворог обстріляв адміністративні будівлі на Житомирщині. Детальніше читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!